Matens Medicin

Ett näringsrikt liv på alla plan - mat, motion och medvetenhet

Kursens Innehåll

Matens medicin är kursen som ger dig möjligheten att förändra ditt liv på alla nivåer! Vi börjar med att bokstavligen bygga en ny fysisk kropp och uppgradera vårt nervsystem och vår hjärna med rätt näring. Du får hjälp att gå över till en hälsosam vegetarisk kost. Du kan lägga till kött och fisk om du vill. Det du får stöd och motivation att avstå från är socker, gluten och snabba kolhydrater. Häri ligger nyckeln till Matens Medicin!

Att lägga om kosten hjälper oss att läka vår kropp. Rätt näring till vår kropp och vårt nervsystem är en del av den fysiska förberedelsen för att göra oss mottagliga för upplevelser av ett högre medvetande.

Hur är kursen upplagd?

Under fyra månaders utbildning tar du ett steg i taget. Första månaden ägnar du åt att ställa om kosten. Nästa månad fortsätter du med kosten och lägger till fysisk träning. Tredje månaden ägnas åt mindfulness och medvetenhet.Rätt näring till vår kropp och vårt nervsystem är en del av den fysiska förberedelsen för att göra oss mottagliga för upplevelser av ett högre medvetande.

Månad 1- Matens Medicin

Du får 28 recept på vegetariska, goda, nyttiga och mättande recept. Du får tips på varierade frukostar, glutenfritt bröd och de godaste efterrätterna. Recepten presenteras som veckomenyer, fyra portioner som blir middag och matlåda för två och lätt kan dubblas om man är flera. Jag har själv ätit lågkolhydratkost och vegetariskt sedan 2011 så alla recept är väl beprövade favoriträtter! Du får också tips och råd för hur du kan skapa nya kostvanor de kommande fyra veckorna. Kosten är grunden för att du ska må bra, få kraft och energi för att fullfölja allt annat i livet.

Månad 2 - Helig Rörelse

Efter fyra veckor har du fått nya rutiner och prövat på recepten. Du får nu inspiration för att lägga till ytterligare ett moment med daglig rörelse 15-30 minuter de kommande veckorna.

Månad 3- Att leva medvetet
 
Efter flera veckor med nya vanor kommer du att uppleva hur kroppen förändrats och att du mår så mycket bättre. Med den grundläggande nyttiga kosten och daglig rörelse kan vi nu lägga till en daglig reflektion 5-15 minuter morgon och kväll. Du kan också komplettera din dagliga rörelse med en mental övning som gör promenaden rolig och utvecklande!

Månad 4 - Din vilda längtan

Efter tre månader har du nu förändrat ditt liv från grunden. Du kommer att känna dig fysiskt starkare, du har fått rutiner för mental träning. Du har också börjat reflektera inåt varje dag för att komma i kontakt med din själ och din intuition. Du kommer att uppleva att du har mycket mer energi och kraft tack vare dina nya vanor. Du får nu inspiration för att upprätthålla dina goda vanor och får möjlighet att reflektera hur du vill använda din nya energi och kraft till att fortsätta utvecklas!

Vägen till bestående förändring

Kursen ger dig en unik möjlighet att faktiskt GENOMFÖRA den förändring du vet att du verkligen kommer att må bra av! Att du ger dig själv tid och möjlighet att reflektera kommer att ge dig fokus på det som är viktigt i ditt liv, vad du längtar efter och vill göra mer av. Kraften i ditt fokus kommer att utmana dina egna föreställningar och du kommer att se att du kan överskrida det du själv trodde var möjligt. Kosten kommer att ge dig mer näring, övningarna ger dig självkännedom och mental styrka. Denna högre medvetenhet gör oss mer mottagliga för att uppleva glädje och ger oss kraft att genomföra sådant vi drömmer om.
 
När vi ger oss själva omsorg, näring och kärlek återspeglas detta också i vår omgivning – det vi ger kommer tillbaka! Livet blir mer kärleksfullt, och aldrig mer detsamma. Välkommen till Matens Medicin! Inga förkunskaper krävs förutom en önskan om förändring.

Viktig info om kostråden

Observera att kostråden gäller för friska personer som vill gå över till vegetarisk lågkolhydratkost. Om du har sjukdomar eller besvär som ex. diabetes, högt blodtryck, järnbrist ska du kontakta läkare, dietist eller specialist inom näringsmedicin i första hand. Du behöver då kostråd som passar just dig. Kostråden i denna kurs är generella.

Kursens Upplägg

Anna Larsson

"Tack för en fin kurs! Tack för alla fina recept! Denna kurs gav mig motivation att lägga om kosten och komma igång med motionen.  Tack för spännande utmanande tankar, och nya perspektiv. Det var ett tag sedan jag gjorde kursen, jag använder fortfarande de bästa av recepten och är så glad att jag har materialet kvar och kan använda mindfulnessövningarna när jag behöver!"

Course Pricing

  • Matens Medicin
  • 399 SEK

    Ett näringsrikt liv på alla plan - mat, motion och medvetenhet

    KÖP NU