Let It Flow - vägen till ett flödande liv

En utbildning med teori och praktiska övningar för att skifta ditt förhållningssätt till pengar, så att din ekonomi verkar för dig och dina drömmar!

Låt pengarna verka för dig och dina drömmar!

Lär dig hur pengars energi kan verka för dig och dina drömmar i stället för att vara ett hinder! Efter denna utbildning har du verktyg att skifta ditt sätt att tänka om pengar så att din ekonomi kan verka FÖR dig och dina drömmar i stället för att bli en ursäkt och ett hinder för förändring. Kursen syftar inte till att göra dig ekonomiskt oberoende. Den syftar till att hjälpa dig leva det liv du drömmer om, oberoende av din ekonomi. Den visar hur det kan bli möjligt för dig att  leva ett rikare liv än du själv kan föreställa dig.
 
Det här är en utbildning för dig som:


Har en fast inkomst men ändå ständigt får brottas med frågor som rör pengar och vill ha hjälp att komma vidare

 Önskar vara del av ett större flöde när det gäller såväl ekonomin som att njuta av livet och ha tillit men känner att dina tankar kring pengar begränsar dig

Drömmer om att göra mer av din hobby och kanske starta eget men det tar emot när du tänker på att ta betalt för dina tjänster, behandlingar, din konst eller ditt hantverk

Driver eget företag på hel-eller deltid och upplever att du hela tiden får kämpa med pengar och har svårt att ta betaltHur är kursen upplagd?

Kursen varvar teoriavsnitt, videoföreläsningar, vägledda meditationer och praktiska övningar. Du lägger upp utbildningen som det passar dig. Du kan avsätta en timme per dag och göra ett avsnitt i taget. Eller du kan avsätta två hela dagar och göra hela resan. När vi har kört denna utbildning "live" har det varit en helgkurs om två dagar. Du har tillgång till kursen 60 dagar från inköpsdatum. Rekommendationen för att få mest ut av utbildningen är att du jobbar igenom allt material i din egen takt, så att du sedan kan återvända till de delar som du vill lyssna på eller de övningar du vill göra igen.

Aldrig mer "jag har inte råd"!

Att reflexmässigt tänka och säga att vi inte har råd är den perfekta ursäkten för att inte behöva göra någon förändring. Våra föreställningar om pengar speglar egentligen vår rädsla för förändring. Vårt ego avskyr förändring – även, eller kanske i synnerhet, förändringar som är bra för oss! Efter denna utbildning kommer du aldrig mer att säga "jag har inte råd".

Förändra din relation till pengar

Känner du att du sitter fast i ett förhållningssätt till pengar som begränsar dig? Känner du att du vill förändra din relation till pengar men inte vet hur? Du är inte ensam!
Hur du använder dina pengar visar hur du tänker om dig själv. För att komma i rätt relation till pengar behöver vi komma i rätt relation till oss själva.

Lär dig mycket om dig själv 

Kursen kommer att göra att du lär dig otroligt mycket om dig själv! Det innebär att du kommer att förändra ditt förhållningssätt till ekonomi och pengar i grunden. Vi använder tekniker och verktyg för att få din livskraft att flöda, ditt tankesätt att expandera och det kommer att reflektera sig i att din ekonomi får verka för dig och inte, som tidigare, bli en ursäkt och ett hinder.

Kursens upplägg

Anna Larsson

Så här säger tidigare deltagare:

"Så mycket insikt och så många konkreta verktyg att arbeta med!"

"Ett helt nytt sätt att se på pengar. Mycket lärorikt och utvecklande!"

"Kursen är en väg till en integrerad och ärlig förståelse till pengar och pengars energi"

"Det blev en magisk helomvändning i både kropp och sinne.Tack för alla genomtänkta övningar, meditationer och andra redskap vi fick med oss i den framtida pengaflödesresan!"

Kursens Pris

  • Let It Flow - ett flödande liv och företag
  • 499 SEK

    Utbildning om pengars energi.

    KÖP NU